Τα οφέλη του blog για ένα ξενοδοχείο

Το blog αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις ακόμα και τα personal branding. Το να φτιάξεις ένα blog μπορεί να γίνει ακόμα και ανέξοδα εάν δεν ενσωματωθεί στο ήδη υπάρχον site.

To θέμα είναι να αξιοποιηθεί σωστά και να το δουλέψεις σωστά και να αναδείξεις μέσα απο αυτό την τουριστική σου επιχείρηση.

Ποιά στοιχεία θα σε βοηθήσουν σε αυτό και τί πρέπει να κάνεις;

Αρχικά το περιεχόμενο που θα έχει το blog σου πρέπει να είναι φρέσκο, μπορείς να αναδείξεις ενημερώνοντας τους αναγνώστες σου για τις γύρω περιοχές και την τοποθεσία του ξενοδοχείου. Επίσης μπορείς να βελτιώσεις και το SEO σου με απλές μεθόδους όπως λέξεις κλειδιά που η google μπορεί να τα διαβάσει.

google

Με το blog σου έχεις ένα επιπλέον πλεονέκτημα, γιατί το βλέπουν και άλλοι οπότε θα προσελκύσεις υποψήφιους πελάτες.

Επιπρόσθετα, το blog σου μπορεί να γίνει ένα expert στο είδος του ή ένας οδηγός της πόλης όπως είπαμε και παραπάνω, των αξιοθέατων της πόλης σου, των διαδρομών και όλων εκείνων που μπορεί κάποιος να επισκεφτεί ή να γνωρίσει όπως η ιστορία του τόπου.

Σίγουρα μέσα απο το blog σου θα λανσάρεις και θα ενημερώνεις για νέες υπηρεσίες και νέα προϊόντα και αυτό ενδέχεται να προκαλέσει και ένα feedback απο τους αναγνώσες.

‘Όλα αυτά λοιπόν συμβάλλουν στην θετική επίδραση που μπορεί να έχει ένα blog για τα ξενοδοχεία. Μπορείς να το φτιάξεις εύκολα χωρίς να ζητήσεις τη βοήθεια τεχνικού, αρκεί να έχεις ένα πλάνο στο τι θα γράψεις, τί είναι σημανικό και ποιά στοιχεία και πληροφορίες θα ενσωματώσεις.

Για να μάθεις πώς μπορείς να φτιάξεις ένα blog εύκολα και γρήγορα μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο BLOGGING COURSE που διατίθεται μέσω ZOOM ή ατομικό στο παρακάτω link.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s